Ord som setter spor

Erfaring
Siden stiftelsen i 1995, tilbyr UmV foredrag og kurs til de aller fleste yrkesgrupper, bransjer og privatpersoner. Vi avholder foredrag og kursaktiviteter i våre lokaler i Oslo sentrum, og hos oppdragsgivere. Vi har lang erfaring, relevant kompetanse og avhengig av tema og oppdragsgiver, tilbyr vi sammensatte pakker der vi belyser aktuelle temaer ut fra diverse perspektiver.

God formidling
Hos UmV vil de aller fleste yrkesgrupper og bransjer finne et foredrag eller kurs som passer for deres formål. Gjennom 20 års foredragserfaring for skoleelever, foreldre, fagfolk, embetsdommere, forskere, politiet, sosialarbeidere, domfelte, miljøarbeidere og beslutningstakere innen politikk og forvaltning innenfor vårt felles fagområde, har vi hatt en unik mulighet til å utvikle våre foredrag og kurs med en kontinuerlig oppdatering på bakgrunn av gjeldende problemstillinger og teori.

Intet problem kan motstå tankens angrep. Voltaire (1694-1778)

Vi satser på å skille oss ut på service både når det gjelder oppfølging og betingelser. Vi gjør alltid det lille ekstra for å sikre god formidling og høy grad av læring. Vi er svært etterspurte foredragsholdere, som mottar svært gode tilbakemeldinger på våre foredrag og kurs.

Temaer
Vi har satt sammen noen forslag til temaer. Listen er ikke uttømmende, og vi tar gjerne imot henvendelser om andre temaer knyttet til vårt arbeidsfelt.

  • Mobbing
  • Vold
  • Voldelige radikale miljøer
  • Organisert kriminalitet
  • Gjengkriminalitet
  • Konfliktløsning
  • Tvangsekteskap
  • Kulturforståelse

Konsulent- og rådgivningstjenester
Vi tilbyr også konsulent- og rådgivningstjenester innenfor kriminalitetsforebygging, flukt, migrasjon og flerkulturelle spørsmål.

Rådgivning
UmV tilbyr rådgivning, for voksne som trenger gode råd eller noen å snakke med, hvis de er bekymret for barn og unge.

Hvem er målgruppen?
Målgruppen er alle som ferdes i samfunnet; barn, ungdom og voksne. For vold, overgrep og kriminalitet kjenner ikke nasjonale grenser. Ingen land eller samfunn er uberørt.

Ta kontakt på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon 22 11 31 1 for uforpliktende samtale og tilbud. Vi setter pris på om du spesifiserer hvilket tema og områder du er ønsker at vi skal dekke, slik at vi på best mulig måte kan sette sammen foredrag og kurs etter dine ønsker og behov. Vi tar gjerne imot henvendelser om andre temaer knyttet til vårt arbeidsfelt.

Førespørsel om foredrag

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Please tell us how big is your company.
Invalid Input
Invalid Input