Bli med på å forme fremtiden!

frivilligFremtiden formes av oss med sterkest tro og innsats på at den kan endres. Gjør noe meningsfullt for en annen - og få mye tilbake!

Bli frivillig!

Vil du bidra til et varmere samfunn?

Innsats for barn
Barn og ungdom har behov for å bli sett og hørt og elsket. Voksne som lever et godt liv til tross for en vanskelig oppvekst, kan ofte fortelle at de opplevde noen som så dem, lyttet til dem og snakket med dem da de var unge.

For at flere barn og ungdom skal kunne bli sett og hørt, trenger vi flere voksne som har engasjement og tid å gi. Eller starte UmV lokallag hvis du brenner du for en viktig sak og ønsker å være med å skape forandringer lokalt.

Sammen kan vi skape et varmere medmenneskelig samfunn!

Vi trenger alltid flere frivillige
Vi søker motiverte og samfunnsengasjerte mennesker i alle aldre og samfunnslag med interesse for mennesker og varierte utfordringer. Vi har noen ulike aktiviteter som du kan engasjere deg i.

Respekt for voksne
Pensjonister er en uvurderlig ressurs i kriminalitetsforebyggende arbeid som frivillige. Vår erfaring med de mest hardbarkede «tøff i trynet» ungdom, er at de har enorm respekt for godt voksne mennesker.

Fordeler
Det å engasjere seg i UmV gir mange fordeler. Du møter mennesker med samme interesser og som vil kjempe for samme saker som deg selv. Du vil lære mye om organisasjonsarbeid, kommunikasjon, prosesser og forebyggendearbeid men også om hvordan samfunnet fungerer, demokrati og hvordan beslutninger fattes. Dessuten er det sosialt, du kan få venner for livet.

Erfaring for livet
Erfaring fra organisasjonsarbeid tar seg også godt ut på CV-en. Mange arbeidsgivere ønsker å ansette fremtidige arbeidstakere som viser engasjement og som har vært eller er aktiv i en organisasjon på fritiden. Og frem for alt: Ved å engasjere deg og bidra får du være med å påvirke samfunnet i positiv retning!

  • Du kan bidra innenfor et variert spekter av oppgaver.
  • Vi har bruk for deg enten du ønsker å bruke mye eller litt tid, om du vil bruke din formelle fagkompetanse eller om du vil lære noe nytt.
  • Våre frivillige forteller om meningsfulle, spennende og berikende opplevelser, med gode muligheter til å bli bedre kjent med seg selv og andre.

Meld deg som mulig ny frivillig medarbeider ved å fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for en samtale.

Bli frivillig

Please let us know your name.
Invalid Input
Please write a subject for your message.
Invalid Input
Invalid Input
Please let us know your message.
Vennligst fyll inn koden
Invalid Input