Vil du bidra til et rausere og varmere samfunn?

Et samfunn som måler alt i penger, er særs fattig. Fortsetter verden i samme retning, tempo som vi er vitner til i dag, med bl.a. politisk kynisme, profitt- og markedsmanipulasjon, uten et reelt samfunnsansvar og omtanke for de svake, så beveger vi oss mot et kaldt samfunn hvor mange faller og dyttes utenfor.

82087772

Vi skylder våre barn, de mest sårbare borgere i et samfunn, et liv fritt for vold og frykt. Nelson Mandela

Bli med på å forme fremtiden
Fremtiden formes av oss med sterkest tro og innsats på at den kan endres. Gjør noe meningsfullt for en annen - og få mye tilbake!

Barn og ungdom har behov for å bli sett, hørt og elsket. Voksne som lever et godt liv til tross for en vanskelig oppvekst, kan ofte fortelle at de opplevde noen som så dem, lyttet og snakket med dem da de var unge.

For at flere barn og ungdom skal kunne bli sett og hørt, trenger vi flere voksne som har engasjement og tid å gi. Sammen kan vi skape et varmere medmenneskelig samfunn!

Vi trenger alltid flere frivillige
Vi søker motiverte og samfunnsengasjerte mennesker i alle aldre og samfunnslag med interesse for mennesker og varierte utfordringer.Ta kontakt med daglig leder Petter Frøysa på tlf: 22 11 31 11 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.