Tusen takk!

hjerte12Vi i UmV er takknemlige for at så mange har valgt å hjelpe oss i arbeidet vårt mot vold og kriminalitet, både gjennom å legge ned frivillig arbeid og gjennom økonomisk støtte.

Vi er ganske overveldet over støtten vi har fått, og over hvor mange som viser tillit til at vår måte å jobbe på er riktig. Med denne støtten kan vi fortsette å utvikle oss som stiftelse og fokusere på arbeidet vårt for ungdom og mot vold.

Trygghet for ditt bidrag
UmV er medlem, og godkjent av Innsamlingskontrollen i Norge, og du kan være trygg på at ditt bidrag går til kriminalitetsforebyggende arbeid. Ta gjerne kontakt med oss for generelle spørsmål, eller for å rådføre deg med hvilken støtteordning som passer for deg eller din bedrift. Vi er klare for å hjelpe deg med de spørsmålene du måtte ha. Tlf: +47 22 11 31 11, E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Alle monner drar
Det er mange måter du kan støtte UmV på. Dersom du ønsker å gi et bidrag til vårt arbeid mot vold og kriminalitet kan du gi en enkeltgave, bli fast giver – eller benytte en spesiell anledning til å ha en liten innsamling. Vi er også åpne for å samarbeide med bedrifter som vil ta en mer aktiv rolle i å skape et bedre samfunn.

Enkeltgave
For å sette en gave direkte inn på vår konto: Benytt UmVs kontonummer: 1503 78 71718 og merk betalingen «gave», eller via PayPal.

Bli fastgiver
Som fastgiver med et valgfritt beløp i måneden, bidrar du til at vi kan planlegge langsiktig. Dine gaver går direkte til vårt kriminalitetsforebyggende arbeid. Benytt UmVs kontonummer: 1503 78 71718 eller via PayPal.

Start din egen innsamling
Velg et formål, og vær med på å bekjempe vold og kriminalitet. Har du bursdag, skal du gifte deg, eller ønsker du bare å samle inn penger til et godt formål. Du eller din bedrift kan starte en egen innsamling og gjøre en forskjell for mennesker som sliter med livene sine.

Bedriftssamarbeid og CSR profil
Samarbeid med UmV er med på å styrke bedriftens CSR profil, og gjør bedriften til en aktiv medspiller i samfunnet samtidig som det bidrar til bevisstgjøring, verdiskaping og ansvarlighet i næringslivet. Å ta samfunnsansvar er ikke kun forbeholdt store virksomheter.

Bli samarbeidspartner
Et gjensidig samarbeid skaper verdi både hos giver og mottaker. Noen eksempler på mulige samarbeid:

 • Spons et prosjekt eller tiltak - se konkrete resultater
 • Engasjer medarbeiderne - og skap motivasjon og stolthet
 • Bidra med kompetanse - meningsfullt for alle involverte
 • Gi naturalia - produkter og tjenester kan gjøre en forskjell
 • Feltarbeid med UmV - få nye perspektiver
 • Hospiter hos UmV - få inspirasjon
 • Et synlig samfunnsansvar styrker omdømmet

Som samarbeidspartner blir virksomheten synligjort på alle UmVs arenaer og digitale plattformer. Virksomheten blir holdt løpende informert om utviklingen og får mulighet til:

 • Bruk av UmV i profilering
 • Feltbesøk
 • Bidra til påvirkningsarbeid
 • Rapportering fra UmV
 • Foredrag fra våre ansatte og samarbeidspartnere

Minnegave
I stedet for å minne den som er gått bort med blomster, kan du gi en gave til UmV. Dette kan være en fin måte å videreføre et engasjement hos den som er gått bort.

Slik går du frem:
Ønsker du å samle en minnegave til UmV, skriver du inn ønsket om dette i dødsannonsen sammen med UmVs kontonummer: 1503 78 71718

Gaver sendes inn på giro merket med ”minnegave” og avdødes navn, enten direkte av gjester eller samlet etter kollekt. Når UmV har mottatt gaven, sender vi takkebrev og oversikt over givere.

Anledningsgave
Skal du markere en anledning sammen med familie, venner, kollegaer eller bedriften? Det er alltid hyggelig å motta gaver, men ikke alle ønsker seg noe og vil heller at den gode tanken bak gaven skal tilfalle et viktig formål.

Ved å oppfordre gjestene, ansatte eller bedriften til å gi sin gave til UmV i stedet for å gi en personlig gave, lar du anledningen også komme de som har det ekstra vanskelig i samfunnet til gode. Dette ønsket kan for eksempel skrives inn i invitasjonen sammen med UmVs kontonummer: 1503 78 71718

Testamentarisk gave
En gave fra et liv til et annet. Med en testamentarisk gave kan ditt engasjement leve videre etter at du selv har gått bort. En slik gave kan være med på å gi mennesker i en vanskelig livssituasjon et verdig liv.

Slik går du frem:
Ønsker du å sette opp et testament selv, trenger du to vitner som verken er i slekt med deg eller tilgodesett i testamentet. Vitnene må være minst 18 år og vite at dokumentet er et testament. Videre må de ikke være sjelelig svekket. Vitnene skriver under testamentet sammen med deg. For å sikre at testamentet blir funnet kan testamentet sendes til nærmeste tingrett. Tingretten vil etter dødsfallet gi beskjed til de tilgodesette om testamentet.

Ønsker du hjelp til å sette opp et testament?
Dersom du har spørsmål vedrørende testament eller testamentariske gaver, ta kontakt med vår jurist Farid Bouras på telefon +47 22 11 31 11 eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mer utfyllende informasjon om arv og testament finner du her.